GEO TEAM FUTURE

AGENCIJA ZA GEODETSKE USLUGE GEO TEAM FUTURE IVAN ČUPIĆ PR SMEDEREVSKA PALANKA

Agencija za geodetska merenja GEO TEAM FUTURE osnovana je 2007 godine. Predstavlja tim iskusnih i mladih stručnjaka.

• Bavimo se svim vrstama geodetskih radova na područiju cele Srbije..
  • U saradnji sa drugim gradjevinskim, geodetskim i arhitektonskim firmama omogućava vam najefikasniju i najjednostvniju realizaciju vaših zamišljenih projekata..
  • Opremljeni najnovijim instrumentimai pratecim softverima pruža vam precizno i brzo izvršenje radova..

USLUGE:

• izradom katastarsko-topografskih planova
  • snimanjem vodova i podzemnih instalacija
  • formiranjem građevinskih parcela
  • snimanjem objekata i knjiženjem stanova
  • obeležavanjem mađnih tačaka parcela
  • izradom 3D modela terana
  • računanjem kubatura iskopa
  • izradom idejnih i glavnih projekata (saobraćajnice, saobraćajna signalizacija, vodovod i kanalizacija, toplovod, elektroistalacije i telekomunikaciona mreža).
  • kontrolom sleganja terena
  • izradom protokola regulacije
  • snimanjem fasada objekata.....

REFERENCE

• Snimanje i ucrtavanje preko 1500 km gasovodne mreze na celokupnim teritorijama C.O. Smed.Palanke, C.O. Obrenovca, C.O. Velike Plane, C.O. Topole, C.O. Rače..
  • Snimanje preko 200 km regionalnih puteva radi projektovanje primarne i sekundarne gasovodne mreže.
  • Snimanje preko 50 km katastarsko-topografskog plana radi projektovanja i realizacije primarne gasovodne mreže (čelicnog gasovoda) u postupku eksproprijacije zemljišta.
  • Obeležavanje saobracajnice i pratećih infrastrukturnih objekata u turustičkom naselju na teritoriji K.O. Vinci
  • Snimanje katastarsko-topografskog plana na površini od preko 40 hektara u industiskom kompleksu US Steel ( Železara Smederevo ),
  • Preko 100 uspesno realizovanih projekata parcelacije i preparcelacije građevinskih parcela širom Srbije
  • Preko 1000 uspesno zavrsenih predmeta ( snimanja manjih i vecih objekata, legalizacija, obelezavanja, situacija, monitoring objekata, praćenja količina iskopa )