Позовите: [+381] (69) 17 67 577 | Е-маил: office@geoudruzenje.org.rs

Наша порука

Драги пријатељи и колеге,

Сви ми, који смо се определили, да сигурну и удобну позицију државног чиновника, заменимо неизвесним и тешким послом приватног геодете делимо исту судбину и трпимо исте последице проблема који прате наш посао. И, као што сви гутамо исту прашину на терену, тако и сви гутамо горке "пилуле" нечије самовоље, лоших законских решења, лоших одредби подзаконских аката и сл. Када су проблеми у питању, потпуно је свеједно, да ли неко има велику или малу фирму, да ли има лиценцу првог или другог реда, да ли има посла или нема. Код проблема, сви смо ИСТИ!

За решавање проблема, морамо сви бити ИСТИ. Морамо сви ИСТО наступати, а то је једино могуће кроз једно озбиљно, добро организовано, масовно и снажно Удружење.

Јасно је сваком, да појединци из приватног сектора или мање групе приватника, немају довољну СНАГУ и УТИЦАЈ, да захтевају и покрену брзе промене ставова, понашања и праксе, код релевантних институција (Републички геодетски завод, Инжењерска комора, министарства, Пореска управа и др.).

Због свега тога, поштоване колеге и пријатељи, заборавите на поделе, личне антагонизме, сујету и ранија искуства - схватите да је једини начин, да се изборимо за бољи статус, јако и масовно Удружење геодетских организација Србије!

Само УДРУЖЕНИ можемо бити СНАЖНИ!