Pozovite: [+381] (69) 17 67 577 | E-mail: office@geoudruzenje.org.rs

Naša poruka

Dragi prijatelji i kolege,

Svi mi, koji smo se opredelili, da sigurnu i udobnu poziciju državnog činovnika, zamenimo neizvesnim i teškim poslom privatnog geodete delimo istu sudbinu i trpimo iste posledice problema koji prate naš posao. I, kao što svi gutamo istu prašinu na terenu, tako i svi gutamo gorke "pilule" nečije samovolje, loših zakonskih rešenja, loših odredbi podzakonskih akata i sl. Kada su problemi u pitanju, potpuno je svejedno, da li neko ima veliku ili malu firmu, da li ima licencu prvog ili drugog reda, da li ima posla ili nema. Kod problema, svi smo ISTI!

Za rešavanje problema, moramo svi biti ISTI. Moramo svi ISTO nastupati, a to je jedino moguće kroz jedno ozbiljno, dobro organizovano, masovno i snažno Udruženje.

Jasno je svakom, da pojedinci iz privatnog sektora ili manje grupe privatnika, nemaju dovoljnu SNAGU i UTICAJ, da zahtevaju i pokrenu brze promene stavova, ponašanja i prakse, kod relevantnih institucija (Republički geodetski zavod, Inženjerska komora, ministarstva, Poreska uprava i dr.).

Zbog svega toga, poštovane kolege i prijatelji, zaboravite na podele, lične antagonizme, sujetu i ranija iskustva - shvatite da je jedini način, da se izborimo za bolji status, jako i masovno Udruženje geodetskih organizacija Srbije!

Samo UDRUŽENI možemo biti SNAŽNI!